Måltider i världsklass.
MENY
STÄNG
Recept
Matlagningstips
Produkter
Frågor och svar
Om oss
Aktuellt
Kontakta oss
Sök
Hem
Recept
SALMA snittar med pepparrot och gräslök
15 min
Enkel
Lunch
SALMA snittar med pepparrot och gräslök
Detta recept har fått 5 stjärnor
(Baserat på
1
värderingar)
Antal portioner
4
Ingredienser
150
g SALMA SMOKED
200
g färskost
2
msk finriven pepparrot
0.5
kruka gräslök
1
msk limesaft
2
mjuka tunnbröd
1
kartong jordgubbar
Så här gör du
Skiva SALMA SMOKED tunt.
Blanda ost, riven pepparrot, finhackad gräslök, limesaft. Smaka av med salt och peppar.
Smör ut röran på tunnbröden och fördela SALMA skivorna tunt ovanpå. Vänd tunnbrödet på skärbrädan och rulla ihop försiktigt. Laxen hamnar då på utsidan av rullen. Skiva tunnbrödsrullen i mindre snittar och servera med lite extra gräslök och delade jordgubbar.
Tips:
Byt ut SALMA SMOKED mot SALMA loin.
Andra recept du kanske gillar
Enkel
20 min
Laxtacos med hemlagad tacokrydda
Enkel
15 min
Blinier med lax
Enkel
30 min
Laxcarpaccio passionsfruktsås
Medel
40 min
Ugnsbakad SALMA® med Teriyaki Glaze
Enkel
20 min
Snabb wok med SALMA®lax och grönsaker
Enkel
SALMA® Tataki
Enkel
30 min
Sashimisallad med picklad rödlök
Enkel
45 min
Teriyaki SALMA® med gurksallad
Medel
30 min
Grillad SALMA® med chimichurri
Medel
1 h
SALMA® med teriyaki glaze och mangosallad
Se alla recept