Måltider i världsklass.
MENY
STÄNG
Recept
Matlagningstips
Produkter
Frågor och svar
Om oss
Aktuellt
Kontakta oss
Sök
Hem
Recept
Panerad lax i wrap eller steamed buns
45 min
Medel
Lunch
Panerad lax i wrap eller steamed buns
Detta recept har fått 4.167 stjärnor
(Baserat på
6
värderingar)
Garanterat en favorit hos barnen!
Antal portioner
4
Ingredienser
600
g SALMA® lax
2
dl panko ströbröd
2
ägg
Neutral olja till stekning
1
romansalladshuvud
1
mango
4
vårlök
0.5
gurka
1
grönt äpple
1
avokado
1
näve sockerärtor
1
lime
1
paket små tortillabröd eller 4-8 steam buns
2
dl gräddfil
1
msk sriracha
Så här gör du
Skär grönsakerna i tunna strimlor.
Lägg ägg och panko i två olika skålar. Dela laxen i lite tjockare remsor. Börja med att vända fisken i de vispade äggen och därefter i panko ströbröd.
Lägg bitarna i en stekpanna med olja och stek tills paneringen blir gyllenfärgad.
Blanda gräddfil och sriracha sås, - eller servera var för sig.
Värm tortillabröden eller ånga steam bullarna som anvisat på förpackningen. Toppa med färsk koriander och limesaft till serveringen!
Andra recept du kanske gillar
Enkel
20 min
Laxtacos med hemlagad tacokrydda
Enkel
15 min
Blinier med lax
Enkel
30 min
Laxcarpaccio passionsfruktsås
Medel
40 min
Ugnsbakad SALMA® med Teriyaki Glaze
Enkel
20 min
Snabb wok med SALMA®lax och grönsaker
Enkel
SALMA® Tataki
Enkel
30 min
Sashimisallad med picklad rödlök
Enkel
45 min
Teriyaki SALMA® med gurksallad
Medel
30 min
Grillad SALMA® med chimichurri
Medel
1 h
SALMA® med teriyaki glaze och mangosallad
Se alla recept