Måltider i världsklass.
MENY
STÄNG
Recept
Matlagningstips
Produkter
Frågor och svar
Om oss
Aktuellt
Kontakta oss
Sök
Hem
Recept
Laxtartar med parmesan, kapris och potatischips
15 min
Enkel
Smårätt
Laxtartar med parmesan, kapris och potatischips
Detta recept har fått 3.966 stjärnor
(Baserat på
56
värderingar)
Utmärkta portionsbitar av laxtartar som passar till förrätt och som tilltugg.
Antal portioner
4
Ingredienser
280
g SALMA
120
g rödlök
35
g kapris (små)
1.5
msk gräslök
4
tsk riven parmesan
1
msk dijonsenap
6
msk god olivolja
Hemlagade potatischips, eller Lantchips
Så här gör du
Skär SALMA i små tärningar på ca. 1⁄2 x 1⁄2 cm.
Finhacka rödlök och gräslök.
Precis före servering blandas alla ingredienser utom potatischipsen. Smaka av med salt och peppar och några droppar citron
Forma tartaren som en fyrkant eller cylinder och toppa det hela med ett par potatischips. Servera gärna en fräsch sallad till.
Andra recept du kanske gillar
Enkel
20 min
Laxtacos med hemlagad tacokrydda
Enkel
15 min
Blinier med lax
Enkel
30 min
Laxcarpaccio passionsfruktsås
Medel
40 min
Ugnsbakad SALMA® med Teriyaki Glaze
Enkel
20 min
Snabb wok med SALMA®lax och grönsaker
Enkel
SALMA® Tataki
Enkel
30 min
Sashimisallad med picklad rödlök
Enkel
45 min
Teriyaki SALMA® med gurksallad
Medel
30 min
Grillad SALMA® med chimichurri
Medel
1 h
SALMA® med teriyaki glaze och mangosallad
Se alla recept