Måltider i världsklass.
MENY
STÄNG
Recept
Matlagningstips
Produkter
Frågor och svar
Om oss
Aktuellt
Kontakta oss
Sök
Hem
Recept
Ceviche med tostada
Enkel
Middag
Ceviche med tostada
Detta recept har fått 0 stjärnor
(Baserat på
0
värderingar)
Ett recept i sammarbete med
Ina Janine-Johnsen
Antal portioner
4
Ingredienser
400
g SALMA® i små tärningar
0.5
gurka i små tärningar
0.5
rödlök, finhackat
0.5
röd paprika i små tärningar
2
vårlökar i tunna skivor
3
rädisor, finhackade
0.5
röd chili, finhackat
6
körsbärstomater, tärnade
1
avokado, tärnad
1
knippe grovhackade örter (koriander, dill, gräslök)
1
påse babyspenat (65g)
Granatäppelkärnor
Dressing
2
tsk fisksås
2
msk limesaft
1
vitlöksklyfta, finriven
0.5
tsk sesamolja
0.25
tsk chiliflakes
Så här gör du
Fördela babyspenaten på ett fat.
Blanda grönsakerna med hälften av dressingen i en skål. Låt stå i några minuter. Smaka av salladen och blanda i mer dressing om det behövs.
Häll över salladen på fatet. Lägg sedan laxtärningarna och toppa granatäppelkärnor och grovhackade örter.
Serveras med tostada (friterad majstortilla) eller tortillachips.
Dressing
Blanda samman ingredienserna i en skål.