Måltider i världsklass.
MENY
STÄNG
Recept
Matlagningstips
Produkter
Frågor och svar
Om oss
Aktuellt
Kontakta oss
Sök
Hem
Recept
Carpaccio med citrus, ost och hasselnötter
15 min
Enkel
Lunch
Carpaccio med citrus, ost och hasselnötter
Detta recept har fått 5 stjärnor
(Baserat på
1
värderingar)
Antal portioner
4
Ingredienser
400
g SALMA
1
lime
2
apelsiner
2
msk olivolja
1
knivsudd malt stjärnanis
50
g hårdost
75
g grönkål
1
dl hasselnötter
salt och peppar
Så här gör du
Skiva SALMA i tunna skivor och lägg de på ett serveringsfat enligt bilden.
Blanda olivolja, stjärnanis och saften från 1 lime och 1 apelsin. Smaka av med salt och peppar. Fördela blandningen över SALMA skivorna.
Grov haka och rosta hasselnötterna i en panna.
Dela upp osten i små bitar och skär apelsinen i skivor.
Strimla grönkålen och stek den i en stekpanna med lite olivolja.
Anrätta hasselnötter, ost, apelsin och kål på fatet.
Andra recept du kanske gillar
Enkel
20 min
Laxtacos med hemlagad tacokrydda
Enkel
15 min
Blinier med lax
Enkel
30 min
Laxcarpaccio passionsfruktsås
Medel
40 min
Ugnsbakad SALMA® med Teriyaki Glaze
Enkel
20 min
Snabb wok med SALMA®lax och grönsaker
Enkel
SALMA® Tataki
Enkel
30 min
Sashimisallad med picklad rödlök
Enkel
45 min
Teriyaki SALMA® med gurksallad
Medel
30 min
Grillad SALMA® med chimichurri
Medel
1 h
SALMA® med teriyaki glaze och mangosallad
Se alla recept